400 g Gintarinių grikinių makaronų,
200 g vištienos filė,
1 raudonas svogūnas,
1 raudona paprika,
1 žalia paprika,
100 g šparaginių pupelių,
Rytietiškų prieskonių,
Druskos, maltų juodųjų pipirų,
Sezamo sėklų papuošimui,
Alyvuogių aliejaus.

  1. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti, o skysčio, kuriame virė, neišpilti – jo reikės padažui.
  2. Vištieną supjaustykite juostelėmis, apibarstome prieskoniais. Gerai įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite vištieną (kepkite apie 5 min.). Tada sudėkite gabaliukais susmulkintas daržoves, išmaišykite, įberkite pagal skonį druskos. Į padažą įpilkite kelis šaukštus makaronų vandens.
  3. Makaronus patiekiame lėkštėje su paruoštomis keptomis daržovėmis ir vištiena. Apibarstykite sezamų sėklomis.