Proteininiai makaronai

Makaronai su daug baltymų (High protein) rekomenduojami:

  • profesionaliems sportininkams;
  • žmonėms, mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą, kai norima padidinti suvartojamų baltymų kiekį;
  • žmonėms, kurie ieško alternatyvos kitiems produktams – naujo ir sveiko maisto produkto.

Kodėl makaronai su daug baltymų yra naudingi?

  • Baltymai yra svarbi mitybos dalis, iš jų gaunama energija. O šiuose makaronuose yra net 26 % baltymų!
  • Toks kiekis baltymų padeda palaikyti raumenų masės augimą ir normalią kaulų būklę.
  • Šie makaronai turi daug skaidulinių medžiagų, kurios mažina širdies ligų rizikos faktorius, mažina gliukozės kiekį kraujyje bei skatina biologiškai veiklių medžiagų, slopinančių vėžinių ląstelių vešėjimą, susidarymą.
  • Šiuose makaronuose yra 30% mažiau angliavandenių nei įprastuose kviečių makaronuose.
Maistingumas 100 g
Energinė vertė 1476 kJ / 349 kcal
Riebalai

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

3,3 g

0,6 g

Angliavandeniai

Iš kurių cukrų

50,6 g

3,6 g

Skaidulinės medžiagos 6,3 g
Baltymai 26,1 g
Druska 0,3 g*

* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris