Makaronai

Minkštųjų kviečių makaronai

Minkštųjų kviečių makaronai yra gaminami iš rinktinių aukščiausios kokybės kviečių miltų, pagal specialią technologiją, puoselėjant senas gamybos tradicijas. Specialus gamybos procesas užtikrina, kad teisingai verdami makaronai nesulimpa, neištyžta, išsaugo natūralų skonį ir auksinę spalvą. Juose nėra sintetinių priedų. Šiuose makaronuose yra B grupės vitaminų, kurie būtini tinkamam virškinimo trakto funkcionavimui, taip pat yra vitamino E ir baltymų, būtinų žmogaus organizmui. Verdami makaronai išlaiko maistinę vertę, grūdo vertingąsias savybes, patiekalams suteikia ypatingą skonį.

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 1494 kJ / 357 kcal
Riebalai

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

1,1 g

0,5 g

Angliavandeniai

Iš kurių cukrų

76,0 g

<0,3 g

Baltymai 11,0 g
Druska 0,5 g*

* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris