Makaronai su kiaušiniais

Minkštųjų kviečių makaronai su kiaušiniais

Nepriekaištingos kokybės makaronai yra gaminami iš rinktinių aukščiausios kokybės kviečių miltų, pagal specialią technologiją, puoselėjant senas gamybos tradicijas. Juose nėra sintetinių priedų. Makaronai, į kurių tešlą dar įmaišoma kiaušinių, išvirę būna gelsvesni, elastingesni, turtingesnio skonio. Šiuose makaronuose yra B grupės vitaminų, kurie būtini tinkamam virškinimo trakto funkcionavimui, taip pat yra vitamino E. Verdami makaronai išlaiko makaronų maistinę vertę, grūdo vertingąsias savybes, gaminami nesulimpa ir neištęžta. Kvietiniai makaronai su kiaušiniais patiekalams suteikia naują gurmanišką skonį. Kiaušiniuose yra atitinkama koncentracija lengvai pasisavinamų aminorūgščių, riebalų – fosfolipidų, ypač lecitino, cholino, vitaminų, mikroelementų. Lecitinas reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje, o cholinas – labai svarbi veiklioji medžiaga, naudinga nervų ląstelėms.

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 1523 kJ / 359 kcal
Riebalai

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

1,5 g

0,5 g

Angliavandeniai

Iš kurių cukrų

76,0 g

<0,3 g

Baltymai 12,0 g
Druska 0,5 g*

* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris