Makaronai

Kietųjų kviečių makaronai

Makaronai pagaminti iš kietųjų kviečių – vartotojams, kurie vertina itin aukštą kokybę. Makaronai iš kietųjų kviečių – kokybiškas ir naudingas produktas, kuriame daugiau baltymų, naudingųjų angliavandenių ir kitų maistinių medžiagų. Kietųjų kviečių miltai pasižymi aukštu baltymingumu, todėl plačiai naudojami makaronų pramonėje. Makaronai iš kietųjų kviečių netukina ir teisingai paruošti gali tapti sveikatos ir grožio paslaptimi. Šiuose makaronuose yra B grupės vitaminų, kurie būtini tinkamam virškinimo trakto funkcionavimui, taip pat yra vitamino E.

Maistingumas 100 g
Energinė vertė 1501 kJ / 356 kcal
Riebalai

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

1,5 g

0,5 g

Angliavandeniai

Iš kurių cukrų

74,0 g

<0,3 g

Baltymai 12,0 g
Druska 0,5 g*

* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris