Makaronai su kiaušiniais
Kietųjų kviečių makaronai su kiaušiniais
Makaronai iš kietųjų kviečių – kokybiškas ir naudingas produktas. Juose daugiau baltymų, naudingųjų angliavandenių ir kitų maistinių medžiagų. Makaronai, į kurių tešlą dar įmaišoma kiaušinių, išvirę būna gelsvesni, geresnio skonio, sveikesni ir turtingesni maistinėmis medžiagomis. Kietųjų kviečių makaronai su kiaušiniais yra gaminami pagal patikimą receptą iš kietųjų kviečių miltų ir kiaušinių, garantuojant puikų skonį, natūralią spalvą ir aromatą. Kiaušiniuose yra atitinkama koncentracija lengvai pasisavinamų aminorūgščių, riebalų – fosfolipidų, ypač lecitino, cholino, vitaminų, mikroelementų. Lecitinas reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje. O cholinas – labai svarbi veiklioji medžiaga, naudinga nervų ląstelėms. Šiuose makaronuose taip pat yra B grupės vitaminų, kurie būtini tinkamam virškinimo trakto funkcionavimui.
Maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1530 kJ / 358 kcal |
Riebalai
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
1,9 g
0,5 g |
Angliavandeniai
Iš kurių cukrų |
74,0 g
<0,3 g |
Baltymai | 13,0 g |
Druska | 0,5 g* |
* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris