Ekologiški makaronai
Šie makaronai yra pagaminti iš ekologiškų aukščiausios rūšies kvietinių miltų. EU Organic ženklas rodo, kad ne mažiau kaip 95 % žemės ūkio kilmės produkto sudedamųjų dalių pagaminta ekologinės gamybos būdu, produktas atkeliavo tiesiai iš gamintojo sandarioje pakuotėje, produktas atitinka oficialios kontrolės sistemos reikalavimus.
Maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1511 kJ / 359 kcal |
Riebalai
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
1,1 g
0,5 g |
Angliavandeniai
Iš kurių cukrų |
75,0 g
<0,3 g |
Baltymai | 11,5 g |
Druska | 0,5 g* |
* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris


Ekologiški sertifikuoti produktai – tai sertifikuoti žemės ūkio ir maisto produktai, auginami, perdirbami, ženklinami ir realizuojami pagal griežtus reikalavimus. Ekologiški produktai pasižymi maistingumu bei geromis skoninėmis savybėmis. Auginant ir gaminant ekologiškus žemės ūkio ir maisto produktus nebuvo naudota sintetinių cheminių medžiagų, hormonų ar antibiotikų. Be to, ekologiški žemės ūkio ir maisto produktai nėra genetiškai modifikuoti.