400 g Gintarinių Premium spagečių,
1 indelis tuno,
200 g šparaginių pupelių,
100 g vyšninių pomidorų,
50 g alyvuogių,
1 raudonas svogūnas,
2 šaukštai kapotų petražolių arba bazilikų,
Alyvuogių aliejus,
Druska, juodieji pipirai.

  1. Išvirkite kiaušinius, nulupkite ir atvėsinkite.
  2. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Likus 3 minutėms, sudėkite stambiai supjaustytas šparagines pupeles. Makaronus nukoškite bei perliekite šaltu vandeniu.
  3. Tuomet į puodą su makaronais sudėkite nusunktą tuną, supjaustytą svogūną, alyvuoges ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite druska, bazilikais ir juodaisiais pipirais.
  4. Makaronus dėkite į lėkštę, ant viršaus išdėliokite pjaustytus vyšninius pomidorus. Pagardinkite alyvuogių aliejumi.