400 g Gintarinių Premium makaronų,
1 vištienos krūtinėlės,
350 ml grietinės,
1 stiklinė pieno,
2 šaukštai miltų,
1 skilt. česnako,
3 šaukštai sviesto,
2 šaukštai garstyčių,
1 šaukštas kapotų petražolių,
Druska,
Parmezano sūrio,
Alyvuogių aliejus.

  1. Vištos krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis, česnaką sukapojame. Įkaitiname keptuvėje aliejų, sudedame vištieną ir ją kepame, kol pabals. Kitoje keptuvėje ištirpdome sviestą, sudedame česnakus. Pakepiname apie 1 minutę. Įberiame miltų, išmaišome ir pakepiname, kol miltai pagels. Nukeliame keptuvę nuo ugnies.
  2. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti.
  3. Atskirai sumaišę grietinę su pienu, lėtai pilame į keptuvę su pakepintais miltais ir nuolat maišome, kol gauname vientisą masę. Įdedame garstyčių, vėl gerai išmaišome. Padedame keptuvę ant ugnies ir nuolat pamaišome. Padažui užvirus, sudedame iškeptą vištieną ir žalumynus, pagardiname druska. Truputį pakaitiname. Makaronus patiekiame lėkštėje su paruoštu padažu ir parmezano sūriu.