400 g Gintarinių Premium makaronų,
1 vištienos krūtinėlės,
1 skardinė konservuotų pomidorų,
1 nedidelis brokolis,
2 skiltelės česnako,
1 svogūnas,
Druska, pipirai,
Parmezano sūris,
Alyvuogių aliejus.

  1. Vištos krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis. Nuluptą svogūną supjaustome kubeliais, česnaką sukapojame. Brokolį supjaustome žiedynėliais. Puode užverdame vandenį, pasūdome, sudedame brokolio žiedynėlius ir paverdame keletą minučių, išgriebiame iš vandens.
  2. Įkaitiname keptuvėje aliejų, sudedame vištieną ir ją kepame, kol pabals. Sudedame svogūnus, česnakus. Kepame, kol svogūnai pagelsta.
  3. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti, o skysčio, kuriame virė, neišpilti – jo reikės padažui.
  4. Į keptuvę su vištiena dedame makaronus, brokolius, supilame padažą su svogūnais, sudedame konservuotus pomidorus, pagardiname druska ir pipirais bei viską išmaišome. Kepame uždengtoje keptuvėje apie 10 min. Makaronus patiekiame lėkštėje su paruoštu padažu ir parmezano sūriu.