400 g Gintarinių makaronų,
1 vištienos krūtinėlės,
200 g pievagrybių,
200 g grietinėlės,
100 g mėlynojo pelėsinio sūrio,
Druskos, pipirų.

  1. Vištieną supjaustome gabalėliais, pamarinuojame su druska ir pipirais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies pakaitinti porą šaukštų alyvuogių aliejaus. Į karštą aliejų dedame vištieną ir smulkintus pievagrybius, pakepiname. Pilame grietinėlę, maišome, kol sutirštėja. Į padažą sudedame smulkintą sūrį, pamaišome, kol išsilydo.
  2. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti, supilti į dubenį, užpilti padažo ir gerai išmaišyti, kad visi makaronai apliptų padažu. Makaronus patiekiame lėkštėje su pabarstytu ant viršaus likusiu sūriu.