400 g Gintarinių Premium makaronų,
100 g vyšninių pomidorų,
Saujelė šviežių baziliko lapelių,
Saujelė kedro riešutų,
1 skiltelė česnako,
150 g Parmezano sūrio,
Alyvuogių aliejaus,
Druskos, pipirų.

  1. Kedro riešutus truputėlį paskrudiname ant sausos keptuvės ir beriame į dubenėlį. Ten pat dedame baziliko lapelius, dalį parmezano sūrio, česnaką, pilame alyvuogių aliejaus, paskaniname druska ir pipirais. Dubenėlio turinį ištriname arba viską dedame į smulkintuvą ir susmulkiname.
  2. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti. Tada makaronus perkeliame atgal į puodą ir sumaišome su paruoštu pesto padažu.
  3. Makaronus patiekiame lėkštėje su per pusę perpjautais pomidorais ir paruoštu padažu ir apibarstome parmezano sūriu.