400 g Gintarinių Premium spagečių,
100 g špinatų,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
50 g vyšninių pomidorų,
100 g lukštentų krevečių,
Alyvuogių aliejus,
Druska, pipirai.

  1. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti, o skysčio, kuriame virė, neišpilti – jo reikės padažui.
  2. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. Įpilti maždaug ¼ stiklinės vandens, kuriame virė makaronai, sudėkite špinatus, krevetes, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir troškinkite 5 minutes. Makaronus supilti į dubenį, užpilti padažo ir gerai išmaišyti, kad visi makaronai apliptų padažu.
  3. Makaronus patiekiame lėkštėje su per pusę perpjautais pomidorais ir paruoštu padažu.