400 g Gintarinių pilno grūdo makaronų,
300 g nuluptų krevečių,
2 saujos špinatų lapų,
3 didelės skiltelės česnako,
1 raudonas svogūnas,
½ arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų,
¼ arbatinio šaukštelio kmynų,
1 stiklinė jogurto be priedų,
Saujelė šviežių mėtų lapų,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų žievelės,
Druskos,
Alyvuogių aliejaus,
Parmezano sūrio.

1.    Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti.
2.    Kol makaronai verda, krevetes supilame į didelį indą, įpilame 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įdedame česnako, svogūno, druskos, kmynų ir paprikų, paruoštą mišinį gerai išmaišome ir paliekame marinuotis kambario temperatūroje 10-čiai minučių. Išmarinuotą mišinį troškiname 3-4 minutes, nuolat maišome, kol krevetės sustandės ir įgis rožinę spalvą.
3.    Išvirtus makaronus ir troškintas krevetes su visu mišiniu sumaišome. Sudedame mėtas, citrinų žieveles, supilame likusią alyvuogių aliejaus dalį, citrinų sultis ir jogurtą. Paskaniname druska. Makaronus patiekiame lėkštėje su paruoštu padažu.