400 g Gintarinių Premium spagečių,
300 g jautienos faršo,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
1 raudona saldžioji paprika,
150 g žaliųjų alyvuogių,
400 g pomidorų tyrės,
1 stiklinės jautienos sultinio,
Maltos mėsos prieskoniai, raudonėliai,
Druska, pipirai,
Parmezano sūrio,
Alyvuogių aliejus.

  1. Dideliame puode užverdame pasūdytą vandenį. Į verdantį vandenį suberti makaronus ir virti, kol bus al dente arba kaip nurodyta ant pakelio. Makaronus nukošti.
  2. Svogūną supjaustome kubeliais, papriką šiaudeliais, alyvuoges puselėmis, česnako skilteles sukapojame. Faršą pakepiname su aliejumi. Pridedame smulkiai pjaustytų svogūnų ir česnakų ir dar šiek tiek pakepiname. Tada sudedame pomidorų tyrę, kubeliais pjaustytą papriką, alyvuoges, suberiame prieskonius, pipirus ir druską. Uždengiame ir troškiname apie 5 min.
  3. Supilame sultinį, viską gerai išmaišome ir troškiname apie 20 min. ant mažos ugnies. Makaronus patiekiame lėkštėje su paruoštu padažu ir parmezano sūriu.