Visų grūdo dalių speltų makaronai

Maistingumas 100 g
Energinė vertė, kJ / kcal 1446 / 342
Riebalai, g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g

2,2

0,4

Angliavandeniai, g

Iš kurių cukrų, g

60,3

3,4

Skaidulinės medžiagos, g

Baltymai, g

8,4

16,0

Druska, g <0,1*

* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris

Kategorija:

Šie makaronai yra pagaminti iš visų grūdo dalių speltų kviečių miltų. Speltos – viena seniausių grūdinių kultūrų, žinoma dar akmens amžiuje, minima Biblijoje. Kitaip nei kitų veislių kviečių, speltų grūdai yra padengti žiedažvyniais, kurie apsaugo grūdą nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Speltų grūduose yra beveik visos maistinės medžiagos ir vitaminai, kurių reikia visavertei žmogaus mitybai. Šios medžiagos puikiai tirpsta vandenyje, todėl organizmas jas lengvai įsisavina. Speltų grūdų glitimo struktūra kitokia nei įprastų kviečių, todėl neretai įprasto glitimo netoleruojantys asmenys nepajunta neigiamo poveikio vartodami speltų miltų produktus.

Visų grūdo dalių speltų miltai pasižymi išskirtiniu rupumu, juose puikiai juntamos bei matomos smulkios speltų sėlenos. Būtent dėl visų grūdo dalių speltų miltų makaronai yra kiek tamsesnės rusvos spalvos.

⦁ Iš 100 proc. viso grūdo speltų miltų
⦁ Daug skaidulinių medžiagų
⦁ Baltymų šaltinis
⦁ Be sintetinių priedų

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Visų grūdo dalių speltų makaronai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Shopping Cart