Kietųjų kviečių makaronai

Maistingumas 100 g
Energinė vertė, kJ / kcal 1497 / 353
Riebalai, g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g

1,7

0,4

Angliavandeniai, g

Iš kurių cukrų, g

69,3

3,4

Skaidulinės medžiagos, g

Baltymai, g

9,8

13,0

Druska, g <0,1*

* Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris

Kategorija:

Kietųjų kviečių makaronai pagaminti iš kietųjų kviečių (durum). Tai produktas, skirtas vartotojams, vertinantiems itin aukštą kokybę. Kietųjų kviečių miltai pasižymi aukštu baltymingumu, todėl plačiai naudojami makaronų pramonėje.

⦁ Iš kietagrūdžių (durum) kviečių, todėl nesuverda ir nesulimpa
⦁ Skaidulinių medžiagų šaltinis
⦁ Baltymų šaltinis
⦁ Be sintetinių priedų

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kietųjų kviečių makaronai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Shopping Cart